TENTATIVE RULINGS   			
CHANGE OF NAME CALENDAR	         
Wednesday, April 17, 2024, 3:00 p.m.		
Courtroom 19- Hon. Oscar A. Pardo
3055 Cleveland Avenue, Santa Rosa 

If the tentative ruling is accepted, no appearance is necessary unless otherwise indicated.

You must notify the Judicial Assistant at (707) 521-6602 if you wish to be heard in response to the tentative ruling and whether that appearance will be in person or via Zoom. Any interested party who wishes to be heard in opposition to a petition must notify all other parties of the intent to appear. Both notifications must be completed no later than 4:00 p.m. on the court day immediately preceding the day of the hearing.

Unless notification to the Judicial Assistant has been given as provided above, the tentative rulings shall become the rulings of the court at 3:15 p.m. on the day of the hearing.  

CourtCall is not permitted for this calendar.

TO JOIN ZOOM ONLINE:

Department 19 Hearings
Meeting ID: 160-421-7577
Password: 410765
https://sonomacourt-org.zoomgov.com/j/1604217577

TO JOIN ZOOM BY PHONE:  
By Phone (same meeting ID and password as listed): 
1 669 254 5252 US (San Jose)

	
Change of Name


	1.	PETITION OF GENEA GETTIG, DIANA DEMCHENKO
	24CV00648

[bookmark: _Hlk133594005]Tentative Ruling: No Appearance is Required. The Court finds that Petitioners Genea Hua Hong Gettig and Diana Sergeyevna Demchenko have complied with all prerequisites outlined under California Code of Civil procedure (“C.C.P.”) §1277 for a Petition for Change of Name. The Court finds that no timely objection has been filed against said Petition. Therefore, the Court now GRANTS the Petitioner’s Decree Changing Name of “Genea Hua Hong Gettig” to “Moth Hua Hong Getko” and Petitioner’s Decree Changing Name of “Diana Sergeyvna Demchenko” to “Diana Sergeyvena Getko”
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	2.	PETITION OF SYDNEY DOLCINI
	24CV00679

[bookmark: _Hlk134429220]Tentative Ruling: Matter is continued to 05/29/24 at 3:00 pm in Department 19 for Petitioner to file Proof of Service to the other parent or file a Declaration of Diligent search. Here, the petition is brought only by one parent. CCP section 1277(a)(4) requires that where “the other parent, if living, does not join in consenting thereto, the petitioner shall cause, not less than 30 days before the hearing, to be served notice of the time and place of the hearing or a copy of the order to show cause on the other parent pursuant to Section 413.10 , 414.10 , 415.10 , or 415.40.”  These sections address service of a summons which must generally be personally served. If the petitioner has grounds for believing such service cannot reasonably be accomplished and another method will result in actual notice, a supplemental declaration with those facts should be filed at least 5 court days before the hearing. 
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